ΣΥΝΔΕΣΗ
Ευρωπαϊκό Βραβείο Ψηφιακών Δεξιοτήτων
Κεφαλίδα Κύριο μενού Αρχική σελίδα Βιβλιοθήκη Θεμάτων Για Φοιτητές Συναντήστε μας Συνεργάτες Περισσότερα arrow_drop_down Τάσεις & Εργαλεία Συχνές ερωτήσεις Πείτε μας τα σχόλια σας Μοχλός Ανάπτυξης launch
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ONLINE

Αναπτύξτε ψηφιακές δεξιότητες με την Google

Δώστε ώθηση στην καριέρα σας με την online πιστοποίηση στο ψηφιακό marketing και παρακολουθήστε συμπληρωματικά τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Το Grow Greek Tourism Online δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε δωρεάν τις ψηφιακές σας δεξιότητες στο δικό σας ρυθμό.

Αποκτήστε την online πιστοποίηση

Κάντε το βιογραφικό σας να ξεχωρίσει με την πιστοποίηση ψηφιακών δεξιοτήτων από το Grow Greek Tourism Online.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΕΔΩ

Εγγραφείτε στα 3ωρα δωρεάν σεμινάρια

Εμπλουτίστε τις ψηφιακές σας γνώσεις παρακολουθώντας τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε όσους αναζητούν εργασία, σε φοιτητές, αλλά και σε όσους θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους ή απλώς να κάνουν το βιογραφικό τους να μην περνάει απαρατήρητο.

Αναπτύξτε τις γνώσεις σας

Παρακολουθήστε τα βίντεο εκμάθησης ή συναντήστε έναν από τους εξειδικευμένους online advisors του Grow Greek Tourism Online όταν αυτοί θα βρίσκονται στην περιοχή ή το πανεπιστήμιο σας.

Εφαρμόστε τις γνώσεις σας

Δοκιμάστε όσα έχετε μάθει, ακολουθήστε τις πρακτικές συμβουλές σχετικά με την εφαρμογή των νέων δεξιοτήτων σας και αυξήστε την αυτοπεποίθηση σας.

Παρακολουθήστε την πρόοδό σας

Ο προσωπικός σας πίνακας ελέγχου θα σας δώσει κίνητρο και θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το ενδιαφέρον σας, ενώ παράλληλα θα κάνει την εμπειρία διασκεδαστική.

Συνεχίστε!

Εξερευνήστε πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας και να δημιουργήσετε νέες ευκαιρίες για τη μελλοντική σας καριέρα. Μπορείτε ακόμη και να αποκτήσετε την πιστοποίηση με την ολοκλήρωση όλων των θεμάτων του Grow Greek Tourism Online.

Αποκτήστε τώρα την πιστοποίηση

Συνεργαστήκαμε με το IAB για να προσφέρουμε μια δωρεάν πιστοποίηση σε όσους ολοκληρώνουν όλα τα μαθήματα του Grow Greek Tourism Online. H πιστοποίηση αναγνωρίζει μία επιτυχημένη πορεία στην ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων σας και αποτελεί τη βάση των γνώσεών σας πάνω στο ψηφιακό marketing. Επιπλέον, μπορείτε να ανεβάσετε την πιστοποίηση σας στο προφίλ σας στο LinkedIn.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Χρήσιμες συμβουλές

Ο Σπύρος και η Μαρία θα σας καθοδηγήσουν βήμα βήμα στο πώς να επιτύχετε στο Internet. Ξεκινήστε μαζί τους σήμερα!

Μία απίστευτη ιδέα που κατέκτησε τα νερά της Μεσογείου

To να αλλάζεις τη θέα του δωματίου σου όσες φορές επιθυμείς απλά ρίχνοντας άγκυρα από παραλία σε παραλία, είναι απίστευτο. Το να μπορείς να προσφέρεις αυτή την υπηρεσία σε ταξιδιώτες απ' όλο τον κόσμο είναι κάτι μοναδικό και το internet το κάνει πραγματικότητα.

Από ένα μικρό διαμέρισμα, σε όλο τον κόσμο

Η Αναΐς έστησε μια μικρή εταιρία διοργάνωσης γάμων σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Αθήνα και
από το παράθυρο του υπολογιστή της στόχευσε με διαφημίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Σήμερα
η ατζέντα της είναι κλεισμένη για τους εννέα επόμενους μήνες.

Το επόμενο βήμα μιας οικογενειακής επιχείρησης

Η οικογενειακή επιχείρηση εκδρομών και ξεναγήσεων Keytours που ξεκίνησε το 1963, πατούσε σταθερά στη γη, αλλά το online marketing και το Google Analytics της έδωσαν φτερά να πετάξει και να αυξήσει σημαντικά τους πελάτες της.

Ζώντας στη φύση μακριά απ’ όλους, αλλά και τόσο κοντά

Ο Φραγκίσκος άφησε μια επιτυχημένη καριέρα στις Βρυξέλλες για να πραγματοποιήσει το όνειρό του: Μια αγροτουριστική φάρμα στη Λακωνία. Επενδύοντας με σωστή στρατηγική στο internet, κατάφερε σήμερα η επιχείρησή του να εμφανίζεται πρώτη στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

play_arrow ΒΙΝΤΕΟ